Over ons


nath

Dance is for everybody. I believe that the dance came from the people and that it should always be delivered back to the people.

Nathalie de Bruyn, Zaakvoerder - Choreograaf.

Nathalie volgde tal van professionele opleidingen: Muzische vorming aan de stedelijke Academie te Antwerpen, Dans in het MUDA in Gent, Bachelor Jazz & Musicaldans aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam, Ballet bij Balletomania te Brussel, Jazz / Modern-Jazz & Hip-Hop aan het Amsterdam Dance Centre. Zij verdiende haar sporen als freelance danseres voor verschillende tv shows, evenementen en commercials zo- als: Generation Next, The Stage dinner show te antwerpen, De Komediantenrevue, Music Hall, La Sakhra, Ian Van Dahl, Armin Van Buren, Eurosong, Nacht van Exclusief, Q-music, De Provincieshow, De Bedenkers, Latif Illusions, Columbia sportswear, The Coca-Cola Company, Makita... en van 2003 tot 2013 gedurende 10 jaar als danseres in de revueshows van Het Witte Paard.

Ze stond in voor de choreografie van La Merveilleuse Revue 2016 & 2017 (Het Witte Paard) De Nacht van Exclusief, OhOh7 (Petra), Villa Vanthilt, KV Oostende, Eurosportring, KnokkeOut, Carrefour, Decathlon, KBBC Oostkamp, Nacht van de sport Knokke, Tour Amicale Antwerpen en diverse bedrijfsevents.

Vanaf 2016 was Nathalie de choreografe van revuetempel Het Witte Paard te Blankenberge en stond in voor de choreografie van de zomershow '80th Celebration 2016' 'Fascination 2017' en 'D.I.S.C.O 2019' en tijdens de wintermaanden voor de Dinershows en La Merveilleuse Revue.

Ze geeft al sinds 1998 les in verschillende dansscholen en heeft in 2013 haar eigen dansschool Dance Studio Kickx N Moves opgericht. Sinds het schooljaar 2018-2019 is zij ook als vaste docente verbonden aan De Dansacademie - MSKA Roeselare.


Onze Partners

  • Foto Verbeke
  • Danssport Vlaanderen
  • West Vlaanderen
  • Zoute Grand Prix
Technical perfection is insufficient. It is an orphan without the true soul of a dancer.