Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Recentste berichten

FILOSOFIE

Home  /  FILOSOFIE

 

Dansschool Dance Studio Kickx N Moves opende in Brugge zijn deuren in september 2013. Onder de deskundige leiding van danspedagoge Nathalie De Bruyn bouwt de dansschool sindsdien een zeer sterke reputatie op. Mede door het stijgende succes en het steeds groeiende aantal leerlingen is Kickx N Moves nu een begrip geworden en ook rekenen op heel wat erkenning en waardering binnen de danswereld.

Kickx N Moves biedt een aangepaste en hoogstaande kwaliteitsopleiding voor IEDEREEN! In de zeer uitgebreide aanbod van danslessen staan diverse dansdisciplines en -stijlen op het programma, alle onder de noemer ‘podiumkunsten’. Elke dansdiscipline is opgedeeld in de leeftijdscategorieën van kinderen, jong volwassenen en wordt verder onderverdeeld in verschillende niveaus. Wie voldoening vindt in één uur dans per week wordt hier in de beste omstandigheden gevormd, rekening houdende met wensen en verlangens.

De lessen zijn aangepast aan elke leeftijdsgroep en worden gedoceerd vanuit pedagogische leerplannen. Deze consequent doorgedreven opsplitsing in leeftijdsgroepen en zorgt voor een kwalitatief hoogstaande opleiding op maat van het individu. Niemand hoeft zich uitgesloten te voelen of niet op zijn plaats. Door de vele keuzemogelijkheden in disciplines en aantal uren kan elke danser een pakket samenstellen dat beantwoordt aan de eigen specifieke verlangens en mogelijkheden. Die persoonlijke ontplooiing wordt door het docententeam actief begeleid, zodat ook personen ambitie om professioneel te gaan dansen goed voorbereid worden op hun verdere studies.

Bent U op zoek naar een geschikte dansles in Jabbeke dan bent u bij Dance Studio Kickx n Moves aan het juiste adres!