Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Recentste berichten

Title Image

Onze lesgevers

Graag stellen we onze lesgevers voor. Zij geven met veel plezier en passie hun kennis door aan onze leerlingen.
Algemene leiding, jazz, clipdance, modern, showjazz, ballet

Nathalie De Bruyn

Nathalie volgde tal van professionele opleidingen: Muzische vorming aan de stedelijke Academie te Antwerpen, Dans in het MUDA in Gent, Bachelor Jazz & Musicaldans aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam, Ballet bij Balletomania te Brussel, Jazz / Modern-Jazz & Hip-Hop aan het Amsterdam Dance Centre. Zij verdiende haar sporen als freelance danseres voor verschillende tv shows, evenementen en commercials zo- als: Generation Next, The Stage dinner show te Antwerpen, De Komediantenrevue, Music Hall, La Sakhra, Ian Van Dahl, Armin Van Buren, Eurosong, Nacht van Exclusief, Qmusic, De Provincieshow, De Bedenkers, Latif Illusions, Columbia sportswear, The Coca-Cola Company, Makita… en van 2003 tot 2013 gedurende 10 jaar als danseres in de revueshows van Het Witte Paard. Ze stond in voor de choreografie van La Merveilleuse Revue 2016 & 2017 (Het Witte Paard) De Nacht van Exclusief, OhOh7 (Petra), Villa Vanthilt, KV Oostende, Eurosportring, KnokkeOut, Carrefour, Decathlon, KBBC Oostkamp, Nacht van de sport Knokke, Tour Amicale Antwerpen en diverse bedrijfsevents. Vanaf 2016 was Nathalie de choreografe van revuetempel Het Witte Paard te Blankenberge en stond in voor de choreografie van de zomershows ’80th Celebration 2016′ ‘Fascination 2017’ en ‘D.I.S.C.O 2018’ en tijdens de wintermaanden voor de Dinershows en La Merveilleuse Revue. Ze geeft al sinds 1998 les in verschillende dansscholen en heeft in 2013 haar eigen dansschool Dance Studio Kickx N Moves opgericht in Brugge om in 2015 uit te breiden naar Jabbeke. Sinds het schooljaar 2018-2019 is zij ook als vaste docente verbonden aan De Dansacademie – MSKA Roeselare.

Disco, jazz, hiphop/clipdance, modern

Ixelle Bonny

Ixelle heeft reeds 15 jaar danservaring. Ze begon met kleuterdans en al snel ontdekte ze andere dansstijlen zoals jazz,ballet en disco. Ze deed mee aan allerlei competities en won verschillende prijzen. Momenteel volgt ze de opleiding lager onderwijs en geeft ze dansles sedert 2018.

Disco, jazz, Kidsdance, hiphop/clipdance

Morgane Van Ghelder

Morgane haar passie voor dans begon 8 jaar geleden bij Kickx N Moves.
Van 1 uurtje funky jazz is het al snel uitgebreid naar meerdere uren zoals : disco, clipdance, modern, jazz… .
Ze maakt ook deel uit van onze verschillende wedstrijdteams.
Om haar danskennis te verruimen heeft ze externe danslessen gevolgd en neemt ze deel aan verschillende workshops.
Als schoolopleiding volgt ze lichamelijke opvoeding en sport aan het VHSI te Brugge